Meistä

Autan sinua löytämään parhaan Slow Tourism -lomasi

Uuden yhteistyön ansiosta – Riviera et Borghi degli Angelin kanssa – voin tarjota noin kaksikymmentä huoneistoa vuokrattavaksi pidempään oleskeluun. Huoneistot ovat Etelä-Italian Calabriassa, Joonianmeren rannalla.

Hyvien huoneistojen lisäksi saat tietoa alueen aktiviteeteista. Teen tiivistä yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa, joilla on alueen markkinointiin erikoistunut kohdehallintayhtiö.

Edustan Badolaton huoneistojen omistajia ja toiminnan järjestäjiä, mutta lisäksi alueeseen kuuluvat myös seuraavat kaupungit: Guardavalle, Monasterace, San Floro, Sant’Andrea Apostolo dello Ionio, Santa Caterina dello Ionio ja Stilo.

Vieraile toki näissäkin kaupungeissa samalla kun asut Badolatossa.

Tina Björkegren
Tina Björkegren

Taustani

Olen koulutukseltani kauppatieteiden kandidaatti, erikoistuin matkailu- ja palvelumarkkinointiin

Aiemmin työskentelin 15 vuotta matkailualalla myynnissä, varauksessa, markkinoinnissa, matkanjärjestäjänä ja johdon avustajana jne.

Työnantajia ovat olleet lentoyhtiöt Swissair ja The Qualiflyer Group -allianssi sekä suomalainen Birka Cruises -laivayhtiö (ent. Birka Line). Lisäksi olen työskennellyt saapuvien matkailijoiden matkanjärjestäjän palveluksessa sekä kannustin- ja tapahtumayrityksessä.

Nykyisin työskentelen Ruotsin kirkossa, Täbyn seurakunnassa ympäristö- ja vastuullisuustyön projektipäällikkönä ja ylläpitäjänä.

Taustani, koulutukseni ja kokemukseni avulla haluan tarjota Pohjois-Euroopasta tuleville vieraille tilaisuuden viihtyä sekä kokea yhteistyökumppanien slow tourism -tarjontaa Calabriassa – kohtuulliseen hintaan.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan Calabrian Slow Tourism!