Meistä

Autan sinua löytämään parhaan Slow Tourism -lomasi

Tarjoan Calabriasta — Joonianmeren rannikolta eteläisimmästä Italiasta — noin kaksikymmentä huoneistoa vuokrattavaksi pidempään lomailuun.

Kiitos tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta kuuluu tiiviille yhteistyölle Badolaton Casa Majan ja Casa Vacanzen sekä Calabrian Badolato Slow Villagen ja Travel Calabrian omistajien kanssa.

Huoneistojen lisäksi tarjolla on paikallisten yrittäjien kanssa tuotettuja aktiviteetteja. Badolaton matkatoimisto, alueen Destination Management Company (DMC), tarjoaa täydellistä kohteen tuntemusta ja erilaisia matkailupalveluita.

Vaikka edustan Badolatossa sijaitsevien huoneistojen omistajia ja toiminnan järjestäjiä, niin alueeseen kuuluvat myös seuraavat kaupungit: Guardavalle, Monasterace, San Floro, Sant’Andrea Apostolo dello Ionio, Santa Caterina dello Ionio, Stilo, Gerace, San Bruno, Catanzaro ja Soverato. Vieraile toki näissäkin kaupungeissa samalla kun asut Badolatossa.

Tina Björkegren
Tina Björkegren

Taustani

Olen koulutukseltani kauppatieteiden kandidaatti, erikoistuin matkailu- ja palvelumarkkinointiin

Aiemmin työskentelin 15 vuotta matkailualalla myynnissä, varauksessa, markkinoinnissa, matkanjärjestäjänä ja johdon avustajana jne.

Työnantajia ovat olleet lentoyhtiöt Swissair ja The Qualiflyer Group -allianssi sekä suomalainen Birka Cruises -laivayhtiö (ent. Birka Line). Lisäksi olen työskennellyt saapuvien matkailijoiden matkanjärjestäjän palveluksessa sekä kannustin- ja tapahtumayrityksessä.

Nykyisin työskentelen Euroopan parlamentin vierailukeskuksessa Tukholmassa (Upplev Europa). Aiemmin olen työskennellyt Ruotsin kirkossa projektinhallinnan ja hallinnon sekä ympäristötyön ja kestävän kehityksen parissa.

Taustani, koulutukseni ja kokemukseni avulla haluan tarjota Pohjois-Euroopasta tuleville vieraille tilaisuuden viihtyä sekä kokea yhteistyökumppanien slow tourism -tarjontaa Calabriassa – kohtuulliseen hintaan.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan Calabrian Slow Tourism!